H. M. Ward - Slomljena

Slomljena
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani
Izdavač Profil Knjiga D.O.O.
Prevoditelj Una Krizmanić Ožegović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533133430
ISBN10 9533133430
Godina 2014
Broj stranica 244
Format 20,5 cm
Obavijest 24,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Bio je to nesporazum, ali Sidney je te večeri sjela za stol najzgodnijeg tipa u restoranu. Susret je oboje zaintrigirao i večer završava Peterovim pozivom na kavu u njegov stan. Kad ponoćni poziv prekine njihovu ljubavnu igru, šarmantni Peter pokazuje sasvim drugo lice i Sidney usred noći posramljeno izlazi na ulicu. Ujutro se noćna mora nastavlja – Sidney ne može vjerovati da je Peter novi profesor na njezinom fakultetu, a ona mu je dodijeljena za demonstratoricu. 
  Peter i Sidney su mladi ljudi koji se nastoje snaći u svijetu koji ih okružuje koristeći svoje talente i svoje osjećaje, svjesni da je to ulog koji se ne mora uvijek vratiti. Iako mladi, imaju prošlost koja ih onemogućuje da ostvare svoje potencijale. Slomljeni reagiranjem okoline, ustaju na noge, ne predaju se i svoje ožiljke prihvaćaju kao dio životne škole. Pate, ali nastavljaju dalje. U romanu postupno otkrivamo „što je bilo prije“ i motivi koji pokreću likove postaju jasni, a događaji koji ih vode dalje nižu se brzim tempom, tako da raste zanimanje kako će se događaji dalje rasplitati. 


Trilogija The Ferro Family (Damaged, Arrangement i Stripped) donijela je svjetsku slavu autorici H. M.Ward, a svi se nastavci mogu čitati i kao samostalni romani.