E. L. James - Pedeset nijansi sive

Pedeset nijansi sive
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani
Izdavač Profil
Prevoditelj Mirta Jambrović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533131108
ISBN10 9533131101
Godina 2012
Broj stranica 487
Format 23 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 59,40 Kn (7,88 €) Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 49,50 Kn (6,57 €) Kupi

Bestseler autorice E. L. James. 'Pedeset nijansi sive' (Fifty shades of grey) prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya. 

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama. 

- 4 milijuna primjeraka prodano u samo 4 tjedna u SAD-u 
- 9 milijuna $ su plaćena prava za filmsku adaptaciju 
- 1# na ljestvicama najprodavanijih naslova New York Timesa, USA Today, Barnes & Noble, Amazon.com, Amazon.co.uk 
- Najprodavaniji naslov u SAD-u i Velikoj Britaniji u 2012. godine 
- 45 zemalja kupilo je prava za objavljivanje ovog naslova 

Kada studentica književnosti Anastasia Steele ode intervjuirati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca. 
Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. 
Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima. 
Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. 
Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje. 
Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.