Susan Masino - Sezona bosih nogu

Sezona bosih nogu
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531419581
ISBN10 9531419582
Godina 2016
Broj stranica 330
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 60,00 Kn (7,96 €) Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 50,00 Kn (6,64 €) Kupi

Michelle Sanderson možda se na površini i doima poput snažne, neovisne žene, no u svojoj nutrini još je uvijek ranjena djevojčica koja je pobjegla od kuće puno godina ranije. Mlada ratna veteranka Michelle Sanderson vraća se u neobičan pansion Blackberry Island kako bi preuzela svoje nasljedstvo te kako bi se oporavila od ratnih trauma. Umjesto toga, ustanovljava kako se u vlasnički apartman uselila osoba koju najmanje želi vidjeti.

Carly Williams i Michelle nekoć su bile nerazdvojne dok šokantna izdaja nije uništila njihovo prijateljstvo. A sada je Carly upletena u financijsku katastrofu skrivenu iza ugodnog pročelja pansiona.
Carly, samohrana majka, cijeli se život bori s tračevima i lažima te se konačno počinje micati s mrtve točke na svim poljima života. Međutim, ako pansion propadne, Carly i njezina kći također će propasti s njime.
Kako bi spasile svoj izvor prihoda, Carly i Michelle sklapaju burno primirje. Bit će im potrebno više od jedne uspješne sezone kako bi nadišle svoju razornu prošlost no, uz malo sreće i prekrasno ljeto, možda ipak uspiju ponovno otkriti čari prijateljstva kakvo se sklapa samo jednom u životu.
– Ova snažna priča o obiteljskoj dinamici, sveprožimajućem utjecaju promjene te prihvaćanju i zacijeljenu na kraju putovanja zasigurno će zadovoljiti mnogobrojne odane poklonike Susan Mallery.