Sara Shepard - Savršena

Savršena
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Petra Matić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533163338
ISBN10 953316333X
Godina 2011
Broj stranica 243
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 50,00 Kn Kupi

U idiličnom Rosewoodu četiri savršene cure, bivše prijateljice, ipak nisu tako savršene kako na prvi pogled izgledaju. Aria na primjer ne može odoljeti bivšem kojega bi se definitivno trebala kloniti. Hanna je na granici da izgubi svoju najnajbolju prijateljicu. Emily ludi zbog običnog poljupca, a Spencer ne može držati prste dalje od onoga koji pripada njezinoj sestri (niti je ikada mogla).

A je prava sretnica. Ona poznaje te četiri savršene cure bolje nego što one poznaju same sebe. A svi znamo kakva je A brbljavica i kako joj je teško čuvati tajne. Tako da četvorka nema izbora, ili će poslušati sve što A kaže ili… hm, možda je ipak najbolje ne izazivati sudbinu…

Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom Slatke male lažljivice, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse.

Hrvatski prijevod ovog serijala potpisuje Petra Matić.