Sophie Kinsella - Šopingholičarka i beba : Becky Bloomwood se vratila - s trbuhom do zuba!

Šopingholičarka i beba : Becky Bloomwood se vratila - s trbuhom do zuba!
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Naklada Oceanmore
Prevoditelj Ines Jurišić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537056513
ISBN10 9537056511
Godina 2008
Broj stranica 350
Format 20,5 cm
Obavijest 6,96
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Becky Bloomwood se vratila! S trbuhom do zuba! Beckyn život cvate! Zaposlena je u najnovijoj modnoj trgovini The Look. Već je godinu dana u braku sa superuspješnim pr. genijem Lukeom Brandonom, a sada kupuju veću kuću jer - očekuju prinovu! Njezinoj sreći nema kraja, posebmo kad otkrije da šoping liječi jutarnje mučnine. 

Iako se zbližila s ekološki osviještenom polusestrom Jess ("Šopingholičarka ima sestru"), ne namjerava sama šiti odjeću i pelene od starih materijala. Kupujući za bebu, otkriva sasvim nove mogućnosti šopinga - dizajnersku odjeću i obuću za najmlađe (u više boja jer je spol djeteta još nepoznat), bezbroj modela kolica (zar ste mislili da će jedna biti dovoljna?) I kolijevki, a sve mora biti savršeno i u skladu s posljednjim trendovima, pa će takva biti i njena nova liječnica - porodničarka slavnih (porađat će čak i novu Bondovu djevojku!). 

No hoće li Beckyno slatko iščekivanje zagorčati činjenica da je njezina nova liječnica Lukeova glamurozna i super-pametna bivša djevojka Venetia, o kojoj joj nikad ništa nije rekao, a koja ga je odlučila ponovno osvojiti? Zašto će Becky trebati pomoć klasičnog filologa i privatnog istražitelja te hoće li joj to pomoći da spasi svoj brak?