Jessica Knoll - Najsretnija cura na svijetu

Najsretnija cura na svijetu
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Znanje
Prevoditelj Damir Biličić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533433493
ISBN10 9533433493
Godina 2016
Broj stranica 319
Format 23 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 5,49 € Kupi

Ani FaNelli je kao tinejdžerica pretrpjela šokantno javno poniženje zbog kojega si je očajnički htjela izgraditi novi identitet. Sada, s glamuroznim poslom, skupocjenom garderobom i zgodnim zaručnikom plave krvi, tako je blizu savršenom životu za koji je naporno radila. Ali Ani ima tajnu.

U njenoj prošlosti čuči još nešto što je i dalje proganja, nešto privatno i bolno što prijeti da će isplivati na površinu i pomesti sve pred sobom. Ostaje pitanje: hoće li prekid šutnje uništiti sve za što se Ani trudila – ili će je konačno osloboditi? 
Posebnoga stila i s preokretima koje ne biste očekivali, Najsretnija cura na svijetu istražuje nepodnošljiv pritisak koji osjećaju mnoge žene, pritisak da „moraju imati sve“, i predstavlja nam junakinju čija neuvijenost uz okrutnu ambiciju skriva skandaloznu istinu, ali i srce veće nego što se naslućuje na prvi pogled. Knjiga se vrlo brzo popela na sam vrh ljestvice najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. 
Čak i prije no što je objavljena, prava na ekranizaciju otkupila je kompanija Lionsgate, a jedna od producentica filma je i slavna glumica Reese Whiterspoon koja je roman oduševljeno opisala kao „jednu od onih knjiga koje jednostavno ne možete ispustiti iz ruku“.