Susan McBride - Klub predatorica

Klub predatorica
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Školska knjiga
Prevoditelj Svetlana Grubić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789530608719
ISBN10 9530608713
Godina 2011
Broj stranica 280
Format 21 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 60,00 Kn (7,96 €) Kupi

Tri prijateljice iz djetinjstva ponovno se susreću u 45-oj, kada se Kat Maguire, nakon što je dobila otkaz u marketinškoj agenciji u New Yorku i prekinula sa svojim bogatim mlađahnim dečkom, vraća kući u St. Louis.

Njezine dvije najbolje prijateljice, Carla Moss – najpopularnija voditeljica vijesti u gradu i Elise Randolph, uspješna dermatologinja usamljena zbog odlaska sina na studij, suočavaju se s vlastitim problemima: Carlin bivši muž, koji je ujedno i njezin šef, pokušava na njezino radno mjesto ugurati svoju najnoviju mlađahnu ljubavnicu, a Elisin suprug, plastični kirurg kao da nikada nije kod kuće – većinu vremena provodi sa svojim poslovnim partnerom.

Ove tri talentirane, lijepe i odlučne žene morat će pronaći samopouzdanje i snagu u sebi kako bi se suočile s izazovima i snašle se svaka na vlastitoj životnoj prekretnici...

***

Susan McBride ponosna je članica neslužbenog “kluba Predatorica”. Kad je s četrdeset godina proglašena najpoželjnijom solo-javnom osobom, na istoj se proslavi upoznala sa svojim današnjim (9 godina mlađim) suprugom. U svijetu književnosti debitirala je s nagrađivanom špijunskom serijom romana, uključujući "Blue Blood" i "Too Pretty to Die", te serijom romana za tinejdžere "The Debs".