Allison Pearson - Kad sve to stigne?

Kad sve to stigne?
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač OceanMore
Prevoditelj Duška Gerić Koren
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537056063
ISBN10 9537056066
Godina 2003
Broj stranica 397
Format 20,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 25,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Dobro stanje) 20,00 Kn Kupi

Kad sve to stigne? : komedija o neuspjehu, tragedija o uspjehu

Još jedan od tzv. ženskih romana. Glavna junakinja je zaposlena žena, majka dvoje djece, koja se želi posvetiti i djeci i braku ali i odgovornom poslu. Za ženu koja ima zahtjevan posao, malu djecu i muža, dan je prekratak. Profesionalni život i majčinstvo se ne samo susreću nego i sudaraju, katkad komično, a katkad dramatično te čine temelj ovog duhovitog romana. Mogu li žene imati sve i je li emancipacija doista ono što su željele, pitanje je koje se provlači kroz cijeli roman.

Zaposleni ste? Uspješni u svom poslu? Imate muža puna razumjevanja? Imate jedno ili dvoje prekrasne dječice? Rastrgani ste na sve strane, a još uvijek pokušavate biti najbolja mama, privlačna supruga, angažrana poslovna žena? Često Vas grize savjest da ne posvjećujete dovoljno pažnje djeci, obitelji i poslu?
Ako je Vaš odgovor na većinu postavljenih pitanja - da, onda ste i Vi poput Kate Reedy koja je već u svijetu postala utjeha svim zaposlenim mamama, za samo deset mjeseci nakon što se pojavio u Velikoj Britaniji roman "Kad sve to stigne?". Preveden je i objavljen u još 25 zemalja, a najveći uspjeh postigao je u SAD-u. I prije nego što je "Kad sve to stigne" bio dovršen kompanija Miramax kupila je filmska prava. Svi kritičari slažu se u jednom - Kate Reedy postala je novi književni arhetip, a zaposlene majke napokon su dobile svoju junakinju.