Katarina Bivald - Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom

Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Profil knjiga
Prevoditelj Antonija Handabaka
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533134253
ISBN10 9533134259
Godina 2015
Broj stranica 358
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Sara ima 28 godina i nikad nije bila izvan Švedske, osim putujući uz pomoć knjiga. Nakon gubitka posla u knjižari odluči prihvatiti poziv svoje prijateljice Amy, starije Amerikanke s kojom se dopisuje o knjigama, da je posjeti. Čim stigne u Broken Wheel, u američkoj saveznoj državi Iowi, doznaje da je Amy mrtva, a da bi ona trebala provesti, sama samcata, tri mjeseca u mjestu u kojem žive osebujni stanovnici, nenavikli na strance, a kamoli turiste. U gradiću - koji na prvi pogled izgleda nepopravljivo - ljudi su koje je upoznala kroz Amyna pisma: siroti George, neustrašiva Grace, uštogljena Caroline i Amyn obožavani nećak - Tom.

Sara vrlo brzo shvati da nije sama, ali i da njezinim novim sugrađanima očajnički treba doza avanture, malo self-helpa, a možda i mrvica romanse. Ukratko, Sara shvati da im je potrebna - knjižara.

"Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom" bestseler je švedske autorice Katarine Bivald koji se prevodi na 25 jezika. Roman o tome kako knjige i ljubav pokreću svijet izazvao je euforiju ne samo kod čitatelja nego i knjižara diljem svijeta.