Melissa Hill - Dar za sjećanje

Dar za sjećanje
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Chick lit
Izdavač Znanje
Prevoditelj Sanja Ščibajlo
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533434797
ISBN10 9533434791
Godina 2016
Broj stranica 336
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Darcy Archer radi u maloj knjižari na Manhattanu. Vjerna svojim snovima, odbija se skrasiti bilo s kim manje vrijednim od savršena muškarca koji će je oboriti s nogu… doslovno.

Jednoga dana, vozeći bicikl na putu prema knjižari, Darcy se slučajno zaleti u lijepo odjevena muškarca s psom na povodcu. On pada u nesvijest i hitna pomoć ga mora odvesti u bolnicu dok jadno pseto ostaje samo. Shrvana osjećajem krivnje, Darcy uzima psa i razmišlja kako da ga vrati vlasniku koji za to vrijeme leži u bolnici i ne može se sjetiti ničega što se dogodilo prije nesreće. Dok nepoznatom muškarcu pomaže da se prisjeti svog života i obitelji, otkriva njegov svijet knjiga, putovanja, pustolovina i svih onih stvari o kojima je do tada samo maštala. Darcy lagano gradi mozaik o ovome tajanstvenom čovjeku i počinje se pitati nije li on taj JEDAN JEDINI…

No, jesu li stvarnost i mašta isto? I što će se dogoditi kada se princ na bijelom konju osvijesti? Je li Aidan uistinu onaj kojeg čeka i s kojim će živjeti sretno do kraja života?