Tilly Bagshawe - Skandalozno

Skandalozno
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Beletristika
Izdavač Znanje
Prevoditelj Ivanka Aničić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533241586
ISBN10 9533241586
Godina 2011
Broj stranica 357
Format 19 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 19,13 Kn Kupi

Studentske godine provedene na Cambridgeu Tilly Begshawe poslužile su  jednim dijelom kao prozna kulisa unutar koje je izgradila fabulu romana "Skandalozno", punog glamurozng obrata ljudskih stremljenja u, kako se voli reći, vrtlogu strasti. 

Sasha Miller dolazi na Cambridge kako bi ostvarila svoj san. Nakon što se nesretno zaljubila u seksepilni profesor Theo Dexter, skandal je prisili na odlazak. U međuvremenu, Theo postaje televizijska zvijezda, a njegova napaćena supruga Theresa konačno shvaća da su povjerenje i vjernost dvije riječi koje on ne razumije. Nekoliko godina poslije, dvije će se žene udružiti u drskom planu kako bi porazile muškarca koji ih je obje zamalo uništio...

 
"Skandalozno" (Scandalous) eskapistički je roman senzualnog užitka britanske spisateljice Tilly Bagshawe,  autorice nekoliko međunarodnih uspješnica, romana "Adored", "Do Not Disturb", "Skandalozno". Nakon diplome na Cambridgeu Tilly Bagshawe ostvarila je uspješnu poslovnu karijeru, da bi potom postala novinarka pišući za Sunday Times, Daily Mail i Evening Standard.