Adriana Trigiani - Jesenji oblaci

Jesenji oblaci
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Američka književnost
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Dragana Grozdanić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531400206
ISBN10 9531400202
Godina 2007
Broj stranica 307
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Osam godina prošlo je otkad se Ave Maria Mulligan udala za Jacka Maca, preselila u njegovu planinsku kuću i zasnovala obitelj. Ali Ave Maria ubrzo otkriva daje planine ne mogu zaštititi od bolnih događaja iz prošlosti i da ljubav, ponekad, teško liječi rane. Kad njezin život dolazi na prekretnicu gotovo svi u gradu nude joj nekakav savjet uključujući samozvanu seksperticu bibliobusa Ivu Lou Wade, okretnu vlasnicu ljekarne Pearl Grimes (veoma zrelu dvadesetčetverogodišnjakinju), okorjelu pušačicu Fleetu i, naravno, uvijek razboritog ravnatelja orkestra Theodorea Tiptona, u kojega je nekad bila zaljubljena, a koji je sad uvijek tu negdje.

Ali kad Ave Maria povede kći na ljetovanje u Italiju, strast prema zavodljivu strancu dovest će njezin brak u kušnju i navesti je da izabere muškarca koji je njezina istinska sudbina.

Istodobno zabavan i iznimno dirljiv roman «Jesenji oblaci» odjekuje snagom ljubavi i praštanja te neočekivanim događajima koji će nas potaknuti da preuzmemo odgovornost u vlastitim životima. 

Adriana Trigiani popularna je američka spisateljica čiji su romantični romani kombinacija odlične priče ali i neke vrste savjetnika za prevladavanje životnih teškoća. Iznimno duhoviti i šarmantni osvojili su srca čitatelja širom svijeta. Na hrvatski su jezik dosad prevedeni njezini romani «Lucia, Lucia» i «Najbolje ljeto našeg života».