Paula Hawkins - U vodu

U vodu
Žanr Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Američka književnost - Psihološki triler
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Mirna Čubranić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531421768
ISBN10 9531421765
Godina 2017
Broj stranica 368
Format 20 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Novi roman iz pera Paule Hawkins, autorice velikog svjetskog hita Djevojka u vlaku, napeti je psihološki triler o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni.

Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljiva tinejdžerica dočekala je istu sudbinu. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne.

Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti.

Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost.

Pazite se mirne površine – nikad ne znate što vreba ispod nje!